Protein bazlı Krep

yulaf kepeği galetası

Önce Mösyö’nün kitabında galeta diye yazdığı bizim krep dediğimiz tarifle başlayalım.

  • atak dönemindekiler 1,5 yemek kaşığından seyirdekiler 2 y.kaşıkdan yapıcak. belirtilen miktardaki yulaf kepeğine,
  • yarım cay bardağı süt,
  • 1 yumurta ( kolestrol sorununuz varsa 1 yumurta beyazı ile yapın)ekleyin.

bu malzemeleri çırpıp, yapışmaz bir tavada omlet gibi pişirin.
ben tadını güzelleştirmek adına,

  • 1 tatlı kasığı çörek otu ve
  • 1 tatlı kaşığı dövülmüs keten tohumu ekliyorum.

çörek otu pişerken mis gibi börek! kokusu yayılıyor. Yediğim şey güzel koktuğunda aldığım tad da güzel geliyor. Size de öyle oluyor mu?

Reklamlar

One comment on “Protein bazlı Krep

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s